08.23 - zzzzzzz...

Jag är just nu mer död än levande.. Så sjukt trött! Men det är bara att rycka upp sig, för snart plockar mamma upp mig sen åker vi till Falmark för att hämta upp Moa <3

02.45 - Miss i nassen

Klockan är mitt i natten så jag tänkte bara tvärt flika in och säga att livet är så jävla bra just nu. Och bättre blir det i helgen då jag får hänga med alla mina tjejjor mfl. Kääänonerssssssss. Nu ska jag krypa ner och försöka att inte väcka min söta pojke som ska upp kl 5 och jobba.

pussssssssssssssssssssss :D

17.54 - Idag ska jag..

..
A: snyta mig varannan minut
B: duscha
C: äta
D: se True Blood
E: snyta mig lite till
F: fundera på att kanske köpa förköp till stadsfiestan

Int så mytche mer än såå. :) Haaaaaaaade

19.52 - Vattn å bröööööö

Orkar verkligen inte laga en middag till bara mig själv. Så onödigt. Det får bli hårdmackor och te. :) När Alle kommer tillbaka från jobbet så drar vi till Svanis och sover där. Tycker lite synd om mamma som vart ensam hela veckan..

Imorgon är jag ledig sen på aftonkvisten vankas personalfest. Ingen B-marknad detta år heller.. :/

19.46 - Full rulle

Det händer så mycket i mitt liv just nu. Så mycket att tänka på att det det jag har tid med är att äta, jobba,sova. Håller på att hjälpa till med renovering i Svanström + massa annat spännande. Känns verkligen som alla orosmoln på himlen äntligen börjar försvinna. Nu laddar jag för måndag kl 16 och telefonintervju. Hoppassssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Skriver då jag har tid!
pösssssssssss


19.01 - Upside down

Från att ha världens bästa dag igår blev denna dag åt helt andra hållet. Jag finner inga ord. Min barndom spelas bara upp runt runt i huvudet och det känns bara som en mardröm som jag hoppas på att vakna upp ur.

Ni är min andra familj och jag älskar er.

19.53 - En Leo-dag!

Madde! Idag hade jag en Leo-dag! Det var underbart.




18.54 - Deny it all you want...

Men det slår fan gnistror. Erkänn nu förfaaaaaaan ;)
Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

RSS 2.0