22.29 - To new beginnings!

På Måndag börjar mitt nya liv som innebär i princip att jag ska börja med morgonpromenader, börja ta hand om min kropp, hy, hår och allt som hör till. Börja dagen med ett stort glas vatten och en promenix, nu får det fan va nog! Nu satsar jag på beach 2011!

Who's with me ?

17.48 - Tell me when you hear my heart stop

Hemma igen efter att ha jobbat min 5:e dag i sträck. Är så jävla tråkigt att göra mat till 1 person. Får bli en smoothie lite mackor och en film innan Idol börjar. heheeeeeeee

Synes!

Denna låt spelas förresten på H&M. Kan ni fatta att hon är 92:a? Shit vad mogen röst!

19.32 - Chasing dreams

Idag har varit en kanondag!! Jag älskar verkligen mitt jobb för det är så förbannat kul! Men VM:are ska jag bli, då min näst högsta dröm uppfylld! Ohej vilken Leo-dag! Det firar vi med lite hemmagjord chailatte ocxh True Blood ikväll! :)

PUSSPUSSPUSS


17.11- Allstar

Kom nästan nyss hem från jobbet och sitter nu och slevar i mig lite B&J i väntan på middagen på Allstar. Dagens intag har förutom lite glass bestått av en banan och ett äpple. Så jag håller på svälta ihjäääääääääääääääl.
Har bokat bord 19.30 så det är bara att hålla ut.Och kanske ta tag i disken under tiden.. jippieeeeeeeee

11.16 - Inget vettigt

Idag är min sista lediga dag, för den här gången iaf. Har varit skönt och välbehövligt med dessa 6 dagar ledighet.
Imorgon är det dags igen! Känns lite konstigt, för sist jag var borta från jobbet så många dagar var typ i maj. Så det ska bli kul att komma tillbaka. :)

Igår startade jag & Alle ett gemensamt sparkonto. Hello vuxenpoäng!

Nu ska jag se vad brevbärarn ville komma med för spännande idag då.

Hoeresssssssssss!

19.45 - Me ♥ Photoshop CS5

Laddade hem en trialversion av PS CS5 idag, fan så ringrostig man är i PS alltså.. Men Maria, kommer fortfarande ihåg alla snabbkommandon. ;)

Beställde även hem studentlitteratur idag (bättre sent än aldrig) och det gick på ca 800 spänn. Inte okej!
Men det kostar att lära sig saker tydligen.. Får försöka kränga iväg böckerna sen.

20.14 - Blek och jävlig

Det är så man känner sig.
Sommaren är förbi och så är ens brunbrända dagar. Satt nyss och kikade på lite utlandsbilder på facebook och man vill ju bara dra iväääääääääg. Hanna kommer hem idag efter att ha vart i utlandet en vecka och Erika for i fredags. MEN det är bara att bita ihop och hålla ut för nu siktar jag och Nyllet på ett par superstekiga veckor i LA LA Land!

Nu blir det mer Idol.
Tjaoo!


17.11- Inspiration

Idag har jag en sån där dag då man känner att ingenting är omöjligt, att ens drömmar kanske inte är så långt bort trots allt.
Varför är inte alla dagar som dessa? Kan det bero på att jag städade i typ 6 timmar igår och att min hjärna inte längre går på minimum kapacitet som den gör då det är dammigt och jävligt här?
Näe nu jävlar går det äta från golvet här på Åsgatan!

Sitter förresten på min nya dator som jag köpte idag. Vilken känsla! Älskar nya teknikprylar! Blev dock ingen mac iom att jag inte skiter pengar. Tänk så smidigt det vore om man gjorde det förresten? 

Nu ska jag installera lite och surfa vidare!

HADES!

RSS 2.0