17.39 - Se hit vänner, friends, amigos!!

Jag håller på planera in en födelsedagsfest kring den 29:e. Har dock inte spikat någon dag än eftersom jag ej fått mitt schema för sommaren än.

Vi kommer iallafall hålla till på samma ställe som avskedsfesten, där det finns en bar med möjlighet att köpa öl,vin,cider och ev några drinkar. Den finns även en stor altan där man kan sitta ute och steka om vädret tillåter.
Mer info kommer! Och brudar, ni kan boka in hela den dagen det nu blir så vi kan ha lite tjejmys innan.

Ngn mer än jag som är peppad??

00.11 - Back in town

Men tröttare än tröttast. Så lyssna på denna istället :)


18.49 - 10 anledningar till varför denna dag varit underbar.

  • Jag var utvilad för första gången på flera dagar då jag vaknade.
  • Jag har fått hjälpa till att fixa skyltfönstret idag igen
  • Ska få hjälpa till med barnfönstret imorgon
  • Jag fick klä 4 dockor i butiken + 2 torsos med underkläder
  • Solen skiner
  • Jag älskar H&M
  • Jag vet vad jag vill bli när jag blir stor
  • 13 dagar till utlandet
  • Det är snart helg, då får jag längta tillbaka till H&M igen.
  • Både Nurse Jackie och 90210 har kommit ut.

Ska de det nu sen städa lite.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
Pussssssssss

20.40 - Heads up!

Tänkte bara säga att nu på torsdag börjar en badkampanj på H&M. Dvs massa nya bikinis kommer in, bland annat några grejer för 49.50 kr. Så ni som har tänkt köpa badkläder kika förbi på torsdag.

22.06 - Sick and tired of always being sick and tired

Denna helg har jag nog fått svart bälte i sjusovning. Igår, Valborgs var jag först på HMsen  haltade till mammas jobb och satt där en liten stund. Sen efter det så for vi och handlade till middagen som fick bli grillat. När maten tillslut var klar och jag var halverst ihjälsvulten svullade jag i mig för kung och fosterland. Efter maten var alla typ illamående mätta så vi förflyttade oss till soffan och såg på massa fula youtubeklipp och skrattade så vi grät.
Efter det slog vi igång Avatar med surround och hela kittet, plockade fram lite karra,chips och cola. Efter typ 3 godisar och några chips var man proppad igen. Vi såg typ lite mer än en timme av Avatar sen vart alla svintrötta och vek in vingarna.

Vaknade idag kl 12 och var helt slut. Kändes som jag blivit överkörd av en lastbilskaravan. Men jag pallrade mig upp och sen drog jag, Sofie och Moa till Svanis. Där gjorde vi våfflor sen gick vi och la oss i sängarna i mitt rum och såg tv. Det tog bara en stund tills alla tre låg och sussade.
När vi vaknat bjöds vi på middag och färgade våra fransar.

Vilken skön helg endå.. Jag är för trött för att göra någonting. Så sjukt. Solen försvinner i typ 1-2 dagar sen känns det som det är december igen. Man styrs så jävla mkt av solen!
Ikväll blir det iaf att käka B&J's, lite chirre och se resten av Avatar.

Mer helger utan alkohol inblandat tack! Men gärna lite mer sol.

Måste bara få säga att jag blir så förbannad att inte det senaste avsnittet av The Vampire Diaries kommit ut!! Det skulle kommit natten till fredag. Och för er som inte sett det SE. Det är så jävla bra.

Det var allt.
C yaaaa!

RSS 2.0