21.58- Long time no see

Tjaa! Det var ett tag sen sist.
Har jobbat en hel del, haft min kusin hemma från L.A och massa annat skoj. Med mig är det bra. Saknar redan sommaren även om jag inte ogillar hösten. Allmänt är det inte så mycket om händer i mitt liv just nu. Ska på jakt efter lite kurslitteratur till kursen som jag snart ska läsa. Spännande va? Annars är jag fortfarande på H&M och härjar och där blir jag kvar ett bra tag till hoppas jag.

Måste bara dela med mig av en grej, en barndomskompis blogg där hon postar små serier som hon gör i paint. Så enkla, så roliga, så fruktansvärt klockrena! Ni hittar den här.

Nu ska jag vara duktig här hemma.
På återseende!



00.01 - En långkort dag.

Idag har varit en väldigt lång dag som dock gått helt sjukt snabbt! Började 09.45 och jobbade över till 21 ikväll. Efter det cyklade jag hem drog på mig mina inlines och så drog jag och Sofie ut på en runda.
När vi kom tillbaka bjussade Soffipropp på kvällsfika, dock var båda typ med döda än levande och höll på somna sittandes i väntan på att äggen skulle koka klart.

Nu ska jag krypa ner i bädden och se senaste avsnittet av True Blood sen ska jag sova en god natts sömn och njuta av att vara ledig imorgon! Jippe!

(Bjussar på en bild. Det har blivit alldeles för mkt text på senaste :) )


00.07 - I gotta feeling

Kommer detta bli sommarens bästa vecka? Tror fan i mig det. Jobbet flyter på hur bra som helst och idag vart jag tillfrågad om att stanna efter stängnin och hjälpa till att förbereda inför säsongsstarten i butiken, klä lite torsos och göra lite bord. Gissa en gång vad jag svarade? Just det. "JaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAAAA!"
Imorgon ska jag även få göra en vägg och lite smått och gått på herravdelningen. yaaaaaaay!

Onsdag & torsdag är jag ledig och ska till Svanis på onsdag för att umgås med familjen + Linnea som ska sova över. Mysigt!
Fredag jobb, lördag ledig, söndag jobb, måndag ledig.
På lördag fyller också min inte så lilla lillasyster 18 år. Är så glad för hennes skull som äntligen kommer undan världens värsta ålder som just är 17 år. Så nära men endå så långt bort. Så det blir kanon. :)

Kommer nog bli en kanonvecka :)

Efter en kväll med några av världens bästa vänner ska jag nu se världens bästa Scrubs och dricka världens godaste oboy! Synd bara att världens bästa kille jobbar natt i veckan. Men man kan inte få allt man vill!

Hoppas ni trivs lika bra som jag just nu.
Pösssssssssss

RSS 2.0