18.50 - http://www.lat.se

Kom nyss in från en promme med Hanna. Just nu önskar jag bara att denna tjänst fanns här i Skellefteå.

12.27 - tjuvlyssnat.se x2

Det är så lustigt när äldre ska bete sig om ungdomar! haha

"Drottningtorget, Göteborg

Klockan är tre på natten en lördagkväll och tre överförfriskade kvinnor ~50 går på trottoaren. Plötsligt går Kvinna 1 in i en stolpe och ramlar ner på marken och gapskratt utbryter.
Kvinna 2: Synd att vi inte är unga längre. Då hade vi kunnat filma och lägga in det här på YouTube."

"Mataffär, Leksand

Två kvinnor ~65 står och pratar vid kassan samtidigt som de packar ner sina varor. De pratar om allt från stickning och krämpor till vädret.
Kvinna 1 (har packat färdigt och börjar gå mot utgången men vänder sig om till den andra kvinnan): Det var trevligt att träffa dig live, Rut! Det blir ju mest på Facebook nuförtiden."

 

 


17.13 - Lite videos

Pluggade in min usb-hårddisk och hittade lite klipp som jag nu lagt upp på youtube! Här kommer dom..
Har även ett klipp på Erkizola då hon dansar till Pokemon låten, lägga upp eller inte?
En sak är säker, det filmas för lite!!


19.47 - Nausea

Var nyss ute och gick en kortare version av broarna med Hanna för vi båda började känna oss konstiga.. :/ Ligger hemma i soffan nu och har ont i huvudet och mår illa.

Jag har kommit fram till att jag kanske vill ha ett 6mån kort på Aerobicsstudion iallafall. Jag och Erika snackade idag om att testa på yoga. Vad tror ni?


Nu bedmode och 90210. Hoyyyyyy

14.18 - Ny hårfärg

Mamma färgade mitt hår igår, och såhär ser det alltså ut nu. Det skiftar lite i grått/lila men det är bara för att dämpa de röda pigmenten och kommer att släppa om någon tvätt. Det var iallafall en kul förändrig tycker jag!

Vad tycker ni? :)


14.07 - L.A life...

Jaa, tänk om man hade en sådan vardag!
Ikväll är det iaf kalas för Hanna som fyller 20 jordsnurr idag! GRATTIS IGEN :)
Pusssssss

20.16 - Indyybandy

Idag var jag och tränade innebandy med kaif.. Kände mig som en sopa, men tränar man inte så blir man inte bättre heller.. Saknar iaf gamla tjejgänget som lirade förut. Fan så roligt det var, och så kul kommer det aldrig mer att bli..
Imorrn blir det ingen träning fick jag veta för en sekund sen, för jag ska vara barnvakt åt Linnea för Mia ska på föräldramöte!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen. Ska bli spännande att se hur stel jag är imörrn. fyyy!

21.30 - Hairdo?

Jag spyyyyr åt mitt hår, vet inte vad jag vill göra med det men något måste göras.. Dock är jag är fegis och har knappt varit något annat än blond under mina 20 år. Så kanske kan våga mig på en klippning? Färgning? VAD GÖRA??!





Tips?

13.27 - Daddy Cool

Grattis på farsdag pappa :)

11.48 - Snö

Det snöade när jag gick och la mig och det snöade då jag vaknade, så nu ligger en lager av snö. Ganska mysigt faktiskt. Alla som känner mig vet att jag hatar vinter och kyla,men det är då fasen bättre än grått, kallt och regnigt! Längtar till och med till jul!

När jag vaknade idag så tog jag direkt en lång varm dusch, smörjde in mig med hudcreme och gjorde en ansiktsmask som jag snart ska skölja bort. Är på så bra humör idag, underbart!
Idag kommer förhoppningsvis Maria hit också. :)

Åh, ett tips för er som läser mycket bloggar och inte redan upptäckt bloglovin, skaffa en konto där sen lägger du till alla bloggar du läser och så är det bara att bläddra mellan alla nya inlägg. Har använt det nu ett tag nu och fyfan så smidigt!


Ajja, so long :)

RSS 2.0