18.32 - Lättnad.

Kändes så fruktansvärt skönt att få krama om Alle då han äntligen kom hem, att se honom sova så sött imorse. Sådana saker man tar för givet i vanliga fall. Känns jobbigt nu när han är borta på möte med laget. Men Jag sitter hellre hemma och väntar än att inte ha honom att vänta på längre. 

Först då han ringde typ 14.15 fattade jag inte vad han sa. Så han fick säga det igen. Men inte ens då fattade jag hur allvarligt det faktiskt var. Nu klarade sig ju alla i laget och det kunde gått värre för dom men bara själva grejen, upplevelsen av olyckan och att det faktiskt var dödsfall inblandade.

Jag är iallafall så glad att det inte gick värre och tycker att busschaffisen ska ha en eloge för att han tog beslutet han tog. Många skulle nog blivit helt förstenade och då kanske det hade blivit mer dödsfall även i bussen.

När en olycka som detta händer så går ju den drabbade igenom 4 olika faser. Jag tycker så synd om alla som måste uppleva sånt här. Och måste även påpeka att du som anhörig också får igenom en fas eller 2.

Man får som en annorlunda syn på livet. Men sen hur långt ens liv blir kan man aldrig veta..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7523210.ab


http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1073022.ece

http://norran.se/nyheter/norrbotten/article1073002.ece

http://tv.expressen.se/nyheter/Inrikes/1.2075875/har-omkom-tre-i-trafikolyckan

14.22 - Who is 346?

Yeah, kom in som 346:e reserv. Woppdidoo. Jag är alltså planlös ännu en gång inför hösten.
Har precis laddat in bilderna från stadsfesten iallafall och ska lägga upp några på FB sen. Nu ska jag plocka med mig Shutter Island och läsa klart den med sällskap av en påse naturgodis. :)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaade

00.53 - Dutti flikka

Gick broarna idag. Själv. Och som grädde på moset stannade jag i trappan vid viktoriabron och stretchade vaderna lite. haha. Vart dock förbisprungen av en typ 150 år gammal gubbe i megatajta cykelbyxor när jag powerwalkade. Ingen egoboost direkt. Menmen, jag går då och lägger mig med ett lättare samvete. BEACH 2010 here i come! Jag blundar för att hela lägenheten ska vara städad imorgon då svärföräldrarna kommer på besök. Det är ju en dag imorgon också.

GODNATT och tack för en kanonhelg alla inblandade! :)
pusspuss

RSS 2.0