22.09 - Seventh season



Har inget att skriva egentligen. Så jag kompenserar flera månader av text med en bild istället!
Happy Halloween allihopa. :)

21.59 - My mind is still a bit off

Hallå i stugan!
Är fortfarande inte helt på banan än. Men allting rullar på, köpte en ny bil idag. Känns ju förträffligt! Ska bränna ut en riktig bil-skiva så blir det ännu roligare att köra. hihi.

Annars då?
Är lite nervös faktiskt. Ska bli intervjuad i mitten av november eftersom jag har sökt en tjänst. Det är så sjukt spännade. Hoppas av hela mitt hjärta att jag får den. Även om jag är ganska övertygad om att det inte blir jag så kan man ju inte låta bli att drömma. :) Håller på förbereda mig mentalt för att ge järnet på intervjun. Jag har ju inget att förlora!

Nu ska jag nog mixa mig en smoothie och lägga mig och läsa "Why we buy".


00.49 - .

Har suttit ett tag och försökt komma på en rubrik, men jag känner mig lite tom. Har under dom senaste dagarna varit lite avtrubbad. Fick ett sorgligt besked fredag förmiddag som har tyngt mitt hjärta. Min äldsta vän som jag spenderat nästan hälften av mitt liv med blev fråntagen sin pojkvän torsdagkväll. En sån glad och härlig människa som lämnade denna värld. Hans död var en olycka och han dog endast 20 år gammal.
Jag lider med min vän och tänker på henne varje dag flera gånger om dagen. Vilken sorg hon måste känna. Jag hoppas och tror att hon är starkare än vad jag skulle ha varit i den sitsen.

Har varit lite konstig under helgen och det beror då på detta. Psykiskt utmattad av allt tänkande. Tänkte träffa henne när hon kommer hem från sin pojkväns föräldrar. Vill bara krama om henne allt vad jag kan, säga att jag älskar henne och att jag alltid kommer finnas där för henne och vara hennes vän i resten av våra liv.

Hur länge man nu får leva... Plötsligt känns livet inte lika självklart.

14.18 - Nu är tårarna torkade.

Blev lite gladare då jag fick läsa lite Fönster&Expo. :)



13.45 - Denna dag som började så bra...

Klev upp kring 8 och for ut på morgonprommis med Sofie. Vi gick hem till min farmor och blev bjudna på frulle. Kom innanför hennes dörr just innan det började ösregna. Fick låna hennes bil tillbaka, åker hem och får sms av posten att mina böcker kommit! YAAY! Tar bilen till stan pga regnet hämtar ut böckerna går förbi jobbet och hämtar lite papper, får lite mer dagar.

Sen när jag ska gå till bilen ser jag en gul jävla lapp på vindrutan. Jag använde ju för fan p-pass, men tydligen gäller inte det på den parkeringen.. Så nu istället för att vara världens gladaste har jag nu suttit och flännat i 10 min istället. Hur fan ska jag veta vilka parkeringar som gäller om det inte står någon skylt?

Ååååååååh jag har inte råd med detta nu.............................................................

13.42 - Jävla Lycknis!

Ska det måsta ta mer än en vecka att få 2 jävla böcker?? Hade jag beställt från adlibris hade dom varit här redan! Tji fick jag som tyckte att jag var smart att beställa från lycknis och spara 150 spänn. Istället får jag plågas i min rastlöshet och väntan på att böckerna ska komma. Jag blir tokig!

NU måste jag göra något innan jag dör av tristess.

12.55 - Då sitter man här igen..

.. rullar tummar och väntar på brevbäraren. Idag MÅSTE ju mina böcker komma. Dom lämnades ju in på posten i fredags! Idag har vi iaf ringt på en lägenhet. En 3:a på Brogatan. Vore trevligt med lite större. Men det var ngn typ av köstystem och den skulle inte bli ledig förrän typ januari-februari så vi får se vad som händer.
Är det något jag lärt mig så är det att inte hoppas och tro för mycket.

Only time will tell så att säga!

23.17 - Lezzzzzzz

Har vart ledig nu i 3 dagar och jobbar inte förrän fredag. Jag blir så rastlös även fast jag har plugg att ta tag i. Vill som göra roligare grejor. Har spanat lite bloggar för inspiration till pysselkvällarna jag och Sofie tänker ha. Funderar på att köpa några ramar på RK eller Myrorna och måla i ngn cool färg, kanske knåpa ihop en bild i PS som motiv.

Vad sägs om det? Jag känner mig så inspirerad till livet just nu! :)


Funderar på plommonlila, tror det skulle bli supernice till gardinerna.



14.17 - KOM DÅ

Inga böcker idag heller.. Komsikomsi!
Nu ska vi äta fiskbullar och sen ska vi till farmor och hjälpa henne byta däck! :)

21.33 - Snüggt


18.22 - Söndag

Sista dagen på veckan. Jobbade bara 2 dagar denna vecka, men Alle hade ledigvecka så vi hittade på massa skoj. :)
Just nu sitter jag och håller på ta tag i pluggandet på allvar. Meeeeeeeeen det finns ju så mkt annat roligt att göra!
Imorgon kommer nog förhoppningsvis mina nya böcker så det längtar jag till! Jippie!

Nu kallar tvättstugan..
Tjoooooooooooooooooooooo

00.04 - Påväg hem till mig just nu...

Denna & denna.. Vart inspirerad av dig Li, när du på din blogg skrev vad du läst om. Såå jag klickade hem Why we buy. Sen hittade jag Fönster & Expo-boken och längtar snäppet mer efter den.

Någon som vet om det tar lång tid att få böcker från lycknis.se ?

13.36 - Framtid.

Sedan igår ser framtiden en aningens ljusare ut. Kommer hända lite mer roliga saker framöver. :)
Nu ska jag plugga lite. Kanske dra mig ner på Bokia och kolla lite böcker, annars kanske det blir imorgon. Det finns så sjukt mycket jag vill lära mig!
Min önskelistan inför jul kommer nog bestå av nödvändigheter och böcker.

Nu ska jag läsa lite überspännande kurslitteratur, not.

C U!

17.58 - Desperate Housewife

Det ska mycket till för att klå en solig höstdag. Finns nog inget vackrare! Efter några dagar med stormvind och några dagar mulet så möttes jag av ett underbart väder. Relativt varmt, vindstilla, soligt och massa vackra färger. :) Sverige är inte alltid så dumt.

Idag har jag lite att göra:
- Tvätta
- Städa
- Diska
- Prommenixa
- Plugga

Sen ska jag soooova som aldrig förr!

RSS 2.0