17.07 - Löningshelg, sup och svälj?

Efter en fullspäckad vecka som privatchaffis till nyopererade pappa och bak&fix inför 50 + 60års kalaset som var igår är det nu en stillsam söndag. Är inte bakis idag alls typ. :)
Min helg har iallafall bestått av mys med Alle, Maria,kakor, film och Ben&Jerrys, lördagen var det 50,60 årskalas, efter det vidare på överraskningsfest för Jacke i Alles lag där det skulle firas att han tagit examen och födelsedag. Efter det blev det Station 8.

Sitter nu och väntar på pizza och ikväll blir det häng hos Edlundzzz.

Dagens konstatering.
Fick jag byta kropp med någon så skulle det bli denna donna. Fuuuuuuul?!

Nu ska jag kika vidare på nelly och se om man hittar ngt gött att beställa nu när det är fraktfritt. Wieho!

Söynes!

12.27 - Once you go Götet..

..så kommer inget känna sig likt. Sitter med Erika nu och snackar livet, kollar igenom Gbg bilderna. Känns som jag drömt att jag bott där , 6 månader nu bara känns som en avlägsen dröm. En bra sådan. Förra våren/sommaren var så klockren. Rena rama Gbg Boogie livet!

Jag vill tillbaka mer än jag vill erkänna.



00.08 - Soulsearching

Det är så roligt när det går bra för människor som verkligen förtjänar det. De som vågar vinner. Som exempelvis Madde, som lämnat sin pojkvän (fästman om man ska vara petig) hemma i Norrland och är på äventyr i huvudstaan. Hon åkte dit ensam med både drömmar och mål. Nu klättrar hon uppåt i stegen och jag kan garantera att hon kommer lyckas. Hon är så jävla duktig på det hon gör, driven och bara underbart rå och jordnära! Skulle inte förvåna mig om hon blev näste Elin Kling.!

När människor i ens närhet följer deras drömmar och lyckas kan man inte annat än att bli motiverad och inspirerad. Man börjar fundera på vad man vill göra och vad man KAN göra. Ens tankar är ju egentligen det enda som begränsar en. Imorgon ska jag försöka få Alle att vi ska skriva varsin Bucketlist, dvs saker vi vill uppnå innan vi dör. Livet är fan för kort för att sitta och vänta på bättre tider. Vem vet, efter sommaren kanske jag är på äventyr jag med?

Tack Madelen för att du just nu är ljuset i mitt mörker och visar att man måste följa sina drömmar!
Hela världen är egentligen framför ens fötter det gäller bara att man slutar hindra sig själv från att nå dit man siktar.



15.04 - Den barmhärtige samariten

Idag verkar vara den goda gärningens dag.

10.15 - Mötte upp Hanna som skulle följa med hem till mig och skriva ut CVn
10.30 - Framme på atorp och hjälper pappa röja undan lite inför aftonens extravisning av radhuset.
11.00 - Skjutsar pappa till lasarettet för operation
16.00 - Lagar mat till mig och Alle som kommer hem från jobbet.
ca 16.30 - Lämnar bil och hund som jag vart hundvakt åt sedan 11, (för att det ska vara visning) till mamma som slutar jobbet.
17.00 - Åker till min moster och är barnvakt åt min kusin.

Många goda gärningar till olika människor under samma dag. Nå, du där uppe? Får man något för att man är en god medmänniska? Isf önskar jag mig ett jobb!

Ska fortsätta diska nu, sen ut med jycken innan jag ska börja med maten!
Haaaaaaaaaaaaaaaare

10.48 - Shutter Island

Var på bio igår, såg Shutter Island. Efter filmen var slut tyckte jag att det var väldigt bra film. Med ett lurigt slut så man inte vet vad som egentligen var sant och inte. Vaknade imorse och tänkte på filmen och hur filmen slutade och klickade nyss igång trailern och tänkte FAN VAD BRA DEN VAR! Vill se den igen, och har tänkt läsa boken.
Det var verkligen en film i min smak.!




Nu blir det duschen, ska testa mitt nya Sebastianschampo. Efter det blir det storhandling och systemet. Ikväll har emma födelsedagsfest! :)


------------------
Update: Såg trailern igen efter att ha publicerat detta inlägg och återigen, VILKEN FILM!!!!

09.35 - Reality check


13.37 - Excitement please!

Nu får det gärna hända något spännande snart. Dagarna flyter ihop så sjukt mycket. Mer sol vill jag också ha. Helt galet hur mycket man påverkas av solen egentligen. Strålande sol och molnfri himmel så är livet bara Hakuna Matata helt plötsligt. Det gillas!

Skulle just nu vilja tända lite eld i baken på teknikern som just nu jobbar med Halebops webshop. Sitter med en beställning på en Iphone med abonnemang till Alle men kan inte gå vidare till betalning. Men beställning av abonnemang gick tydligen? Hursom helst sa de i kundtjänsten att de en tekniker jobbar med att fixa webshopen men det var ca 1 timme sedan. Kanske är han timanställd och vi ha fetare lön? Hoppas det fixar sig snart iallafall.

Älskar förresten Diesel's Be Stupid kampanj!


11.30 - Vad händer med världen?

Hittade detta och detta på Fokis blogg.. Seriöst vad fan händer med världen?? Det är en bloggare för fasen, inte ens George Clooney fick säkert lika mycket uppståndelse under sitt senaste Sverigebesök!!!
Det är ju helt sjukt!


Nu ska jag börja snöra på mig skorna sen ska jag ner på stan och luncha med Emma. :) Det blir rikigt kul, har inte setts på ett tag nu.
Efter det ska jag på möte. Wish me luck!

Heeeeeeeejs

17.31 - ♥

+ + =

19.51 - Nobba with the ladie-bb-ys!

Nu ska jag iväg på kalas hos Emma. Gu se trevligt!


01.00 - Oh Snap!


23.24 - En Gunde

Tjejer, Gunde is back!!


Uttrycket Gunde myntades första gången efter detta (galet internt, som påminner mig om den gamla goda tiden).






(ps. död åt blogg.se)


20.29 - Näste man till rakning..

Nu har Alle fått det jag hade, dvs spya och magont så in i döden. Vad det nu kan vara, bakterien där som vi trodde att jag hade eller någon typ av kräksjuka. Det är sjukstuga på Åsgatan med andra ord och jag ska fortsätta att vara sjuksyster nu..

Hoppas ni andra slipper detta helvette!

13.06 - Grattis....

..världens bästa Ew som blir 21 jordsnurr idag!


17.42 - Min dag i Luleå

Kom fram till Luleå, gick lite på stan, käkade mat på "Matstället" (dom andra åt pizza, jag tog en kycklingsallad för att vara lite nyttig. BIG MISTAKE, läs nedan), gick lite mer på stan. Åkte sedan till Hampes lägenhet på Porsön började må illa. Resten av min kväll såg ungefär ut på detta sätt:


Pratade med min moster som kom fram till att det måste vara detta:
"Staphylococcus aureus
Finns på huden i öronen och näsan. Livsmedel som hanterats med förorenade händer, exempelvis kycklingsallad, skalade kokta ägg, pizza och kebab. Orsaken är oftast livsmedel som förorenats av smutsiga händer och förvarats i för hög temperatur. Giftet som bildas av stafylokockerna tål upphettning, varför kokning eller stekning inte gör förorenade livsmedel ätliga. Förebygg genom att ha en noggrann handhygien och korrekt kylförvaring. Handskas inte med mat om du har det minsta lilla sår på händerna utan att i så fall skydda dig med t ex handskar. När man drabbas av stafylokocker tror man ofta att man kommer att dö vilket också förekommit, svåra smärtor, häftiga kräkningar och diarréer uppstår. Insjuknandet är snabbt från ½ - 9 timmar. Normalt sker tillfrisknandet inom 3 dygn."


Jamen vilken trevlig lördagkväll! Visst??

16.10 - Filmåret 2010 nr2

Sherlock Holmes - 1 januari 
Snabba Cash - 15 januari
Daybreakers - 22 januari
The Road - 22 januari
Shutter Island - 19 februari
Brothers - 26 februari
Alice i underlandet - 5 mars
Remeber Me - 12 mars
Flickan från Ovan - 2 april
Robin Hood - 14 maj
Sex and The City 2 - 28 maj
The Twilight Saga: Eclipse - 30 juni (ingen trailer ute än)
Shrek 4, The Final Chapter - 9 juli
Prince of Persia - 14 juli

Har fyllt på och strykit över i listan på filmer jag vill se.. Film är fan underbart!

11.22 - Så jävla rolig

Har letat efter denna på Norrans hemsida men utan lycka, dock fanns den på youtube. Den är så jävla rolig!!




09.44 - R.I.P Furry balls

Kom hem från Djurkliniken för en stund sedan och har nu fått Diego kastrerad.
Han ligger nu lealös med uppspärrade ögon och tungan ute en liten bit. Jag har värmt några handdukar och bäddat åt honom med filtar och handdukarna inne på toan, tänt värmeljus så han inte ska få så ont i ögonen.
Var nyss in och strök lite på honom, men klarar inte av att se honom sådär... Det är ju galet hur man älskar dessa små liv. Han är ju min lilla bebis.. :/

Nu sitter jag utanför och väntar på att han ska vakna upp så jag får pyssla om honom lite. Imorgon ska han få sig en ny leksak minsann!
För ikväll ska jag sitta barnvakt åt Linnea. :)

Hade så länge!




23.22 - Bye bye manhood

En trevlig dag med Sofie idag.. :)
Och imorgon blir Diego en kvinna. hihi !

Gonatt =)

12.35 - Jag har nog en släng av shopoholicness

Förra veckan kom mina skor från seconds, i veckan kommer (förhoppningsvis) mina leggings från F21 som jag klickade hem på tradera helgen som var och nu har jag klickat hem både en tröja från weekday för 30 kr och ett par Rayban Wayfarer men har lyckats få alla saker till superpris. Känner mig dum men det är ju bättre att köpa billigt och begagnat när det handlar om saker jag verkligen vill ha istället för att köpa dom till nypris.
Hör ni hur jag försöker övertyga mig själv? haha. Sen vet nog alla tjejer att shopping = terapi. :)

Här är iallafall snyggingarna, det fick bli svarta fast jag egentligen vill ha tortoise. Men jag är supernöjd!

15.34 - Åtta hotta från världens bästa H&M



RSS 2.0