00.16 - Back to my roots

LITE JÄVLA SNÖ. Druknar ju nästan av att vistas ute. Har kört fast 2 ½ gång idag. Det är dagar som dessa som får en att vilja flytta till varmare breddgrader.
Imorgon ska jag och Moa dra till Svanström och baka med mamma inför Alles födelsedag på tisdag. Sen på kvällen hoppas jag han är utan planer för jag håller just nu på styra upp en datenight! Wiie =)

Nu ska jag ladda upp lite bilder på FB sen ska jag sova =)

G'Night

10.19 - Överstökat

Nu när julen och snart nyår är över, kaaan det inte bli sommar då?? Det vore ju det bästa som kunde ske.
Ikväll är det utgång på statt, kommer nog bli kul. Men före det väntar en fightrond på mellandagsrean och att fara till Burvik till Alles morföräldrar.

Kommer upp bilder från jul osv en annan dag :)

19.18 - Sneakpeek Spring 2010


18.04 - Wünderbaaaaar

Trots att denna dag fick en dålig start då kissemissen hade fnatt och jävlades och gjorde mig gudförbannad så artade sig denna dag riktigt bra! Gick på stan med Emelie, Marvin, moster, min andra moster mia och min lillkusin Linnea sen joinade även Moa oss. Nu sitter jag och ska äta uppstekt potatis och korv, fyfan va götttttttt! Sen ikväll får jag fi besök av ingen mindre än Maria. Tror inte denna dag kunde bli bättre.

Nu ska jag käka och se Anna Ankas jul :)

11.44 - Make haste!

Emelie och Marvin är just nu och ska ta svinsprutan, efter det får jag träffa dom. Kommer med 90 % säkerhet att minst bli tårögd. Emelie är det närmsta jag har storasyster och har inte träffat henne på 1 år, det är fan en länge..
Nu ska jag skynda mig att göra mig klar!!
So long!

22.21 - Snart jul!

Idag klev vi upp kring typ halv 9 och julstädade, sen drog jag in till stan med Errekorre. Där lärde jag mig en väldigt viktig läxa. DRA ALDRIG AV DIG EN PALJETT TUBTOPP ÖVER HUVUDET FÖR DÅ FÅR DU SKÄRSÅR I ANSIKTET OCH FÅR GÅ RUNT OCH SKÄMMAS.!

Nu är Emelie och Marvin i Sverige också och påväg hem mot Skellefteå. Fyfan, kunde inte längta mer.
Idag fyller även farmor år, så grattis på henne.

3 dagar kvar till jul, fast vi kan nästan säga 2. ;) Nu ska jag värma glögg och så ska vi se Anna Ankas jul .
Hoyres!


11.51 - 2 days!

Om två dagar landar Emelie och Marvin i Sverige och  jag kunde inte längta mer. Skippar helt seriöst julafton om dom bara kunde få stanna minst en vecka till... På måndag kring 21 skulle dom landa tror jag hon sa. Moster & Lennart ska då åka till Umeå och hämta dem på flygplatsen, jag är också sugen på att följa och det är säkert Moa också men vi rymms inte :P Så vad säger du Mostra, tar vi husbilen? ;) haha :)


Drömde förresten att jag och Maria åkte till USA igen, men med olika plan, olika tider ? Och att Maria hade med sig sitt syskonbarn Folke för att inte vara så ensam. Sen när jag sa att vi skulle vara där i 3 veckor så kom hon på att han kanske inte kunde vara borta så länge från sin mamma så hon skickade tillbaka honom med ett flyg!? ahha han är ju typ 1 år om ens det :P Sicknezzzzzz

21.14 - Imorgon

"Den 19e December tar vi avsked för mig som ska till Oslo och bli en Rich Bitch. Vi festar i rockens tecken så dra på er något superhäftigt. Vi kommer att hålla till i en lokal på Anderstorp. Har ni ett ligg, sambo eller en vän som ni vill ta med så gör det. Välkommen !"


00.27 - Svinsprutan

Idag tog jag, moa och mamma influensasprutan. Tror att jag fått en smula feber nu och har lite huvudvärk. Ska ta ngt att knapra innan jag kryper ner bredvid sömntutan. :)

Imorrn tänkte jag kolla in det nya Cupcake stället, A Cup of Love , som är här i krokarna.

Nu blir det en alvedon sen kommer förhoppningsvis John Blund på besök !
Gnight!

14.01 - Äntligen ett ljus i mörkret!!!!!!!

JAG HAR FÅTT MINA PENGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.36 - "I'm sorry Bella, I'm just a sweaty guy"

Lyssnar på Robert Pattinson och städar. Jaa jag vet vad ni tänker nu, men lyssna på detta istället. :)
Akustiskt, behagligt, mysigt, underbart!
Här är mina 4 favoriter !

Never Think

Let Me Sign
I Was Broken
I'll Be Your Lover Too


15.44 - Fingerwaves

Nu ska jag försöka mig på detta, innan jag fortsätter mitt liv som hemmafru med tvätt, mat och disk. :)


11.40 - Hur kan man vara så snygg?!



12.26 - 1 vecka kvar

En vecka kvar innan Emelie och Marvin landar i Sverige! Wiiie!!

Fest i lördags dom förövrigt var roligast på länge, mer tjejfester år folket!! Vaknade 05.40 och la en pizza i toan, inte lika nice! Men annars var allt kanon! Kommer upp bilder på FB senare ikväll!

Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag försöka få med mig någon att följa mig och handla.. :)

Hadehoj

13.04 - Grattis Moffe :)

Idag fyller min morfar år. :) :) Så ska dit på fika i afton/kväll.

Har inte fått mycket sömn med tanke på att min kreativa sida verkar vakna på kvällarna. Så tog fram penna och papper och skrev en novell igår. höhö :) Skrev ganska mycket noveller förut, typ i högstadiet men sen rann det som ut i sanden. Så det kanske är ngt att ta tag i?

Sen kring 4 snåret väckte Diego mig och var sugen på att mysa.. Och för er som inte vet så är Diego inte en sliskig 40 årig mexare med ärrig hy och vato frilla, utan det är våran lilla kissemisssss. Det är lite jobbigt när han kommer och ska slickas i ansiktet sen vägrar sluta. haha.

Nu ska jag käka tomtegröt, sen ska jag ner på stan med Erika och Hanna.

Hoiiiiii

12.50 - Nyårslöfte

Har kollat igenom massa bilder på mig på facebook och kan bara konstatera att nyårslöftet 2010 blir att DROPPA SOME POUNDS! helvette också!! hahahah

11.40 - Julpynt

Idag ska jag till min moster och hjälpa henne julpynta. Inte så lätt att få saker på plats då man har en 2½ åring som hinner överallt! 

Sen funderar jag på om vi tjejer ska ha en spa kväll framöver? Har hittat lite olika recept på peeling och ansikts masker som man kan göra själv. Tänkte de vore ju en kul grej. Vad säger ni??

16.02 - God Jul!




Try JibJab Sendables® eCards today!

14.34 - What's for dinner?

Ikväll vet jag inte vad som sker, gav Alle uppdraget att överraska mig så vi ser väl vad det blir. Synd att han inte har batteri i mobilen annars kanske vi kunnat ha min 2½ åriga kusin sovandes här inatt. Det hade ju varit supermysigt.. Helvette!!!

Ajja, kanske blir en romantisk middag ikväll? Kanske tacos? ;)

18.38 - Face Drop

Om jag kunde byta fejja så skulle jag mer än gärna kunna tänka mig svenska fd Bondbruden Britt Eklands nuna.. (Dock i hennes yngre dagar) :)







RSS 2.0