20.45 - NOSTALGI

Kan inte låta bli att slänga upp en till låt.. Vi snackade om den senast igår. Älskar gamla låtar med nostalgivärde. UNDERTBART.

Lite senare kanske jag visar min finfina skjorta jag köpte på H&M idag. Om jag ids.. :)


18.31 - No letting go

Fick bara upp denna låt i min skalle helt från ingenstans. Den är skön. Och gammal :)



10.54 - It's time

Jobb 12-15, sen efter det blir det att försöka hinna till Moröns seriepremiär och så kanske jag får finfrämmande av Lina och Myra :)


08.40 - Let's go clubbing!

Lite frukost och lite dans såhär på morgonkvisten. Håller på göra mig klar nu inför jobb. Idag är det clubdag på H&M vilket innebär att alla som har clubkort får 10%!
See ya :)



21.18 - Incoming

Nya bikinis på ingång på H&M. Vet inte om dom hunnit få upp dom idag. Annars kommer dom under veckan. Har nämligen stått och strykt kläder till skyltfönstret hela dagen och ska fortsätta med det även imorrn. Barnfönstret blev iallafall klart idag och jag klädde 2 av dockorna. ;D

Imorgon börjar vi med dam och herrfönstret.

Nu blir det dusch, ansiktsmask och lite uppstyrning av livet. :)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaade

07.42 - Words are very unnecessary

Idag blir en hektisk dag. Har massor att göra! Börjar med att gå förbi mamma på vägen till jöbbet så ska hon få snitsa till min lugg lite. Sen möte kl 09.30 på HM. Lunchen består av massa ärenden, framförallt inför ikväll då det blir galejj @ my place! Ses på Station 8!

Här kommer den skönaste låten i världshistorien tror jag tamefan! Nöter som en tooooooook!

15.26 - Dumma hals..

Var tvungen att gå hem tidigare idag. Har så fruktansvärt ont i halsen... Har typ halva apoteket i min väska och pimplar te med håååning som en tok just nu. Det är så typiskt.

Idag packade vi iallafall upp dessa godingar:

Dom kostar 199 kr. :)


21.29 - Still sick...

Grävde nyss fram kameran och ska kolla vad det finns för goa bilder på den men den hade slut batteri. Minns inte sist jag använde den. Så onödigt. Det finns ju inget bättre att föreviga sina minnen på! Note to self: Ta med kameran oftare. I GBG tog vi typ 50 kort om dagen och den var alltid med. Sen händer det ju lite roligare saker både där och på sommaren..

Ajja, nu ska jag göra annat och hoppas på att Alle kommer hem snart så jag hinner fara och köpa lite mjälk och bröd!

Är fortfarande sjuk därför det blir inte så mkt uppdateringar.

Haaaaaaade

19.04 - Finito

Jag och Kicki gjorde färdigt alla skyltfönster idag. Det blev riktigt bra tycker jag. Ni får svänga förbi och kika!
Deklarerade nyss och nu ska käka. Dagens middag består av:

Potatisklyftor
Grovt bröd
Saft (bob mixx annanas passion, SÅ jävla god!)
En rinexin (Det kliar i öronen, är tät i näsan och det känns som bihålorna är proppade.. :/)

19.24 - Sjuk(t bra dag)

Idag har varit en jävligt bra dag må jag säga. Trots att jag knaprat halstabletter hela dagen och känns som det kokar i bihålorna. Fick i uppdrag att fixa en jeansvägg idag. Älskar såna små missions! Så om någon har vägarna förbi H&M i Skellefteå så är det väggen med jeans vid provhytterna jag pysslat med idag.
Sen kom Kicki och sa att hon ville att jag skulle hjälpa henna med skyltfönstrena imorrn. JIPPIE!!! Det ska bli så roligt, det ät precis sånt jag vill syssla med! :D

Nu ska jag slappa en stund, sen kanske he mig iväg till äffären och handla till en fruktsallad. Lite C-vitaminer är ju alltid bra! Ska btw ta upp mitt vänhyllande då jag känner mig lite piggare. Ni är inte bortglömda ;)


RSS 2.0